WijMobiel Portal

Voor optimale sturing en monitoring

In de WijMobiel Portal vind je jouw persoonlijke dashboard. Daarin kun je zelf doelgroepen toevoegen en beheren, reisoplossingen toekennen, maatwerk budgetten koppelen en het reisgedrag monitoren. Eén omgeving voor grip en sturing op de gemaakte reiskosten. 

De WijMobiel Portal

Doelgroep beheren

Voeg jouw doelgroep toe aan de WijMobiel Portal. Voor optimaal inzicht kan je ze ook nog onderverdelen binnen een zelf te kiezen groep.

Producten bestellen

Via de WijMobiel Portal geef je jouw doelgroep reisoplossingen met budget. Zo kunnen ze zorgeloos reizen. Maar nooit meer dan waar zij recht op hebben.

Jouw dashboard

In jouw persoonlijke dashboard vind je handige widgets. Zoals, vergeten uit te checken, budget verbruik van jouw doelgroep en de status van de bestelde producten. Al het inzicht dat jij nodig hebt.

Rapportage

In de WijMobiel Portal kun je op elk gewenst moment maatwerk rapportages uitdraaien, op transactie-, persoons- of productniveau.

Facturen

Ontvang alle gemaakte reiskosten van jouw doelgroep maandelijks op één factuur met overzichtelijke specificaties. Eventueel is het ook mogelijk om de reiskosten op te splitsen per kostenplaats of projectcodes.

Privacy & beveiliging

De WijMobiel Portal is ontwikkeld volgens de eisen van de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). WijMobiel is ISO 9001 en ISO 27001 gecertificeerd.

imac vrijstaand rechts

Vertel me meer...

In jouw dashboard kun je jouw doelgroep indelen in een zelf gekozen groep. Hiermee scheid je de data van andere aangemaakte groepen. Zo heb je meer grip en kun je gerichter monitoren.

Bijvoorbeeld: binnen jouw gemeente maken verschillende doelgroepen gebruikt van WijMobiel. Zoals, inburgeraars, leerlingenvervoer en minima. Je wil het reisgedrag van deze doelgroepen kunnen scheiden. Dat doe je door ze in te delen in groepen. Daarbinnen kun je ze ook nog eens opsplitsen zodat je als Klantmanager alleen het reisgedrag van jouw cliënten kunt inzien. 

WijMobiel maakt het je graag zo makkelijk mogelijk. Daarom krijg je van ons 99% van alle gemaakte reistransacties binnen 24 uur inzichtelijk. Zo heb jij de nodige informatie altijd bij de hand.

Jouw persoonlijke dashboard kun je naar wens inrichten. Kies zelf welke widget je wil zien op jouw dashboard. Zoals, vergeten uit te checken, budget verbruik van jouw doelgroep, de status van de bestelde producten en/of je de gemaakte reiskosten van jouw doelgroep inclusief of exclusief btw. Je stelt alles eenvoudig zelf in.

Iedere organisatie is anders. De één boekt kosten graag met een personeelsnummer. De ander met een contractnummer. Of zelfs iets totaal anders. Daarom bieden we verschillende maatwerkfuncties binnen de WijMobiel portal. In de portal maak je zelf extra velden aan die je moet invullen bij de aanvraag van een kaart. Bijvoorbeeld “Afdeling”. Alle kosten die deze persoon dan maakt krijgen automatisch dit kenmerk mee. Handig!

Wanneer jouw doelgroep vergeet uit te checken, kost ze dat onnodig geld. Zonde! Daarom maken wij in de WijMobiel Portal inzichtelijk wie, waar en wanneer er is vergeten uit te checken. Voor jou, maar ook voor de persoon die reist. De persoon die is vergeten uit te checken ontvangt van ons ook een notificatie van zijn vergeten uit te checken rit. Met één druk op de knop kan deze persoon het teveel betaalde bedrag gelijk terugvragen. 

In de portal maak je heel makkelijk gebruik van kostenplaatsen en projectcodes. Je kunt ze zelf invoeren of wijzigen en koppelen aan een persoon. Alle reiskosten worden automatisch onderverdeeld.

In de WijMobiel Portal kun je op elk gewenst moment maatwerk rapportages uitdraaien. Je kunt kiezen uit een rapportage op transactie-, persoons- of productniveau. Daarnaast kun je ook nog filters toevoegen voor optimaal inzicht. Filter makkelijk op een reisperiode, transactie van één of meer personen of transactiedatum. 

We geven je de informatie die je opvraagt. Niet meer. Niet minder. Wil je tóch iets anders exporteren of liever een andere output? Laat het ons weten. Wij helpen graag met een rapportage op maat.

Via de WijMobiel Portal bestel en beheer je heel eenvoudig alle kaarten, diensten en producten voor jouw doelgroep.


Kies voor een persoonlijke OV Budgetkaart als jouw doelgroep voor een langere periode moet reizen naar een leer-werktraject. Of kies voor een anonieme OV Budgetkaart wanneer er moet worden gereisd naar een cursus die 2 maanden duurt. Een eenmalige rit naar de Voedselbank? Ook geen probleem! Dan is een E-Ticket de beste reisoplossing.

Wat het reisgedrag ook is, jij kiest de best passende reisoplossing voor jouw doelgroep. Verandert het reisgedrag? Dan pas je gemakkelijk de reisoplossing aan. 

WijMobiel Animatie 08 Owl Character resized

Meer weten over de WijMobiel Portal?

Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij zitten voor je klaar!

Wij werken al voor