Hallo! Wij zijn WijMobiel

Wij vinden dat iedereen mee mag doen. In de maatschappij, in het leven, op het werk. Daarvoor is het belangrijk dat je van A naar B kunt reizen. Want als je niet kunt reizen, kom je nergens. En dan is participatie wel heel ver weg.

De grip kwijt

Meedoen aan de samenleving is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Sommige mensen hebben geen werk, stabiele huisvesting, of sociaal netwerk. Anderen worden getergd door schulden, een verslaving, of lichamelijke problemen. Wij bestaan voor mensen die de grip op het leven even kwijt zijn. Die ondersteuning nodig hebben bij een nieuw werk- en dagritme.

Op weg naar participatie

Om ervoor te zorgen dat iedereen mee kan doen, helpen wij de helpers. Jullie dus. Met ons mobiliteitsplatform, diensten zoals onze OV Budgetkaart en onze maatwerkservice ondersteunen we maatschappelijke en gemeentelijke organisaties. Zodat jullie mensen weer op weg kunnen helpen. Jullie helpen, wij faciliteren.

Onderweg

We laden bijvoorbeeld saldo op OV-chipkaarten uit naam van een gemeente, zodat een minima mantelzorg kan geven. We helpen leerlingen met een beperking het OV gebruiken, zodat ze niet meer met de WMO-taxi hoeven. Met onze OV Budgetkaart helpen we sociale werkplaatsen om hun deelnemers zonder voorschieten te laten reizen. Ontslagen gedetineerden helpen we met onze e-tickets aan een vervoersbewijs. En we helpen vluchteling-studenten, op weg naar hun diploma.

Eigen portal

Al onze producten en diensten zijn door jullie, onze klanten, te bestellen en te beheren in de WijMobiel Portal. Een servicegerichte en overzichtelijke plek online. De plek waar participatie begint.

 

 

 

 

Waarom WijMobiel?

We love goede service

Nooit meer lang wachten op een antwoord. We denken graag met je mee en altijd in oplossingen. Goede service vinden wij normaal. Daarom gaan we altijd voor net dat beetje extra.

Al meer dan 10 jaar ervaring

Wij zijn een team dat al meer dan 10 jaar ervaring heeft in het uitgeven en beheren van zicht-, ov-chip- en mobiliteitskaarten, aanvraagprocessen maar vooral in maatwerkoplossingen.

Gemak

Met WijMobiel minimaliseer je jouw administratie. Je hoeft namelijk geen declaraties te verwerken en ontvang je slechts één factuur per maand.

Maatwerk

Van complete mobiliteitskaarten tot budgetkaarten met een maximum reistegoed per maand: voor ieder type medewerker hebben wij een passende oplossing.

Cijfers waar wij trots op zijn

0
Reizigers
0
Jaar ervaring
0
Gerealiseerde spitsmijdingen

Wil je meer weten over WijMobiel? Neem dan contact met ons op.