Waar participatie begint

Met ons mobiliteitsplatform ondersteunen we maatschappelijke en gemeentelijke organisaties met het op weg helpen van kwetsbare doelgroepen. Wij faciliteren, zij participeren.

Sloth transparant

Producten & diensten

Mobiliteitsplatform

Het mobiliteitsplatform van WijMobiel bestaat uit verschillende producten en diensten waarmee de reiservaring van statushouders, cliënten, leerlingen, ouderen, minima of mensen in een re-integratietraject wordt vereenvoudigd.

Het mobiliteitsplatform gaat verder dan alleen een OV-chipkaart waarmee jouw doelgroep kan reizen naar de inburgeringscursus, leer-werktraject, sollicitatie of opleiding. In de WijMobiel Portal kun jij zelf jouw doelgroep toevoegen en beheren, reisoplossingen toekennen, maatwerk budgetten koppelen en het reisgedrag monitoren. Kortom, één omgeving voor grip en sturing. Daarnaast heeft jouw doelgroep met de WijMobiel App ook nog eens zelf inzicht in zijn of haar reisproducten. Handig!

WijMobiel Portal

De online omgeving waarin je alles zelf bestelt en beheert. Meer gemakt, altijd en overal. 

WijMobiel App

De app geeft jouw doelgroep inzicht in zijn of haar kaarten, ritten, transacties, saldo en budget.

Saldo laden

Laad op afstand saldo op de kaart van jouw reiziger. Het staat direct klaar om door de reiziger op de kaart te worden geladen.

OV Budgetkaart

Met een OV Budgetkaart reizen jouw reizigers gebudgetteerd met al het openbaar vervoer in Nederland.

Mobiliteitskaart

Een kaart voor verschillende diensten zoals openbaar vervoer, OV-fiets, tanken, elektrisch laden, parkeren en Greenwheels. Flexibel reizen met maar één factuur per maand.

Zakelijke OV-chipkaart

Met een zakelijke OV-chipkaart van WijMobiel reizen jouw medewerkers met al het openbaar vervoer in Nederland zonder declareren of saldo laden.

Deelkaart

Een deelkaart is te delen is binnen jouw organisatie. Handig voor tijdelijke krachten of als reserve bij verlies of diefstal.

E-tickets

Klanten van WijMobiel bestellen via de WijMobiel portal heel eenvoudig E-tickets voor alle reizen met de trein. 

Zoek je iets anders?

Staat jouw oplossing er niet bij? Heb je een goed idee? Laat het ons weten!

Wij werken samen met