OV Budgetkaart

Vast budget voor openbaar vervoer

Vanaf €2,- per maand

OV Budgetkaart

Wat is de OV Budgetkaart?

De oplossing voor reiskostendeclaraties

De OV Budgetkaart werkt net als een OV-chipkaart. Met de OV Budgetkaart kies je een vast of variabel reisbudget voor jouw reizigers voor het openbaar vervoer. Het budget wordt door ons automatisch op de kaart geladen. Reizigers hoeven geen reiskosten te declareren en jij betaalt alleen de gemaakte reiskosten. Zo ben jij verlost van declaraties!

"Dankzij de OV Budgetkaart bieden wij al onze deelnemers de mogelijkheid om op een eenvoudige en snelle manier hun leer-werktraject te bereiken."
legerdesheils uitgelichteafbeelding
Thijmen
50|50 Leger Des Heils

Al het OV in Nederland

Met de OV Budgetkaart reist jouw reiziger op budget met al het openbaar vervoer in Nederland.

Geen financiële risico's

Bescherm de kwetsbare reiziger tegen de financiële risico’s van het verstrekken van (contante) reiskostenvergoedingen.

Geen gedoe met bonnetjes

Reiskostendeclaraties zijn verleden tijd. Alle gemaakte reiskosten ontvang je maandelijks achteraf op één btw-factuur.

Inzicht in reiskosten en reistegoed

De WijMobiel app is een handige tool voor jouw reiziger om persoonlijke reisinformatie in te zien. De WijMobiel app geeft inzicht in het saldo op de kaart, wanneer er nieuw budget wordt geladen en natuurlijk de gemaakte reizen.

 

Liever geen app?
Geen probleem. Met de OV Budgetkaart check je overal in en uit, ook zonder de app.

dashboard

Wij werken al voor

Overzicht met de WijMobiel portal

In de online Portal van WijMobiel kun je zelf reizigers, producten en diensten beheren. Overzichtelijke, naar eigen inzicht in te richten, dashboards geven je het inzicht dat je nodig hebt. 

imac-vrijstaand-links

Wat kan je met de WijMobiel portal?

WijMobiel maakt het je graag zo makkelijk mogelijk. Daarom krijg je van ons 99% van alle gemaakte reistransacties binnen 24 uur inzichtelijk. Zo heb jij de nodige informatie altijd bij de hand.

Zie je liever alle kosten inclusief btw? Of wil je bepaalde informatie bovenaan? Je stelt alles eenvoudig zelf in.

Alle gemaakte reistransacties kunnen eenvoudig via onze IOS en Android app, door de reiziger worden gekenmerkt als woon-werk, zakelijk of privé. Met één druk op de knop kan de reiziger de gekenmerkte transacties aanbieden aan de werkgever. De werkgever kan deze dan goed- of afkeuren. Het is ook mogelijk alles automatisch goed te keuren.

Iedere organisatie is anders. De een boekt kosten graag met een personeelsnummer. De ander met een contractnummer. Of zelfs iets totaal anders. Daarom bieden we verschillende maatwerkfuncties binnen de WijMobiel portal. In de portal maak je zelf extra velden aan die de gebruiker eventueel verplicht moet invullen bij de aanvraag van een kaart. Bijvoorbeeld “Afdeling”. Alle kosten die deze persoon dan maakt krijgen automatisch dit kenmerk mee. Handig!

We sturen jouw reiziger een email als hij of zij is vergeten uit te checken. De reiziger kan met enkele drukken op de knop de teveel betaalde reiskosten terugvragen.

In de portal maak je heel makkelijk gebruik van kostenplaatsen en projectcodes. Je kunt ze zelf invoeren of wijzigen en koppelen aan een persoon. Alle reiskosten worden automatisch onderverdeeld.

Filter en exporteer heel makkelijk al je transacties, kaarten of personen in het exportoverzicht. We geven je de informatie die je opvraagt. Niet meer. Niet minder. Wil je tóch iets anders exporteren of liever een andere output? Laat het ons weten

Bestel en beheer heel eenvoudig al je kaarten, diensten en producten.

Wil je meer weten over de WijMobiel portal? Neem dan contact met ons op.