Vrij Reizenkaart

Om makkelijker mee te doen in de maatschappij 

Als jouw doelgroep dagelijks meerdere reizen moet maken, kan het interessant zijn om een Vrij Reizenkaart aan te schaffen. Zo kunnen zij binnen een bepaalde regio onbeperkt reizen. Ook privé. Zo maken zij niet alleen optimaal gebruik van het abonnement. Zij doen ook nog makkelijker mee in de maatschappij. 

wijmobiel kaart persoonlijk groot
bus giraffe cutout@2x

Wanneer kies je voor een Vrij Reizenkaart?

Jij wil dat bijvoorbeeld ouderen of inburgeraars vrij kunnen reizen binnen een bepaalde regio. Zonder dat zij reizen met een reisbudget. Met de Vrij Reizenkaart kunnen zij onbeperkt gebruik maken van het openbaar vervoer. Zelfs privé! Het maakt het reizen voor deze doelgroep niet alleen makkelijker. Je krijgt ze ook sneller in beweging zodat zij mee kunnen doen in de maatschappij.

 

Besparingsanalyse

Maakt jouw doelgroep al gebruik van een reisoplossing voor het openbaar vervoer? Dan kan het interessant zijn om een besparingsanalyse door WijMobiel uit te laten voeren op basis van het daadwerkelijke reisgedrag. Zo kunnen wij jou de best passende reisoplossing voor jouw doelgroep adviseren. Dit kan zelfs per persoon verschillen. 

Wij werken al voor

(Digitaal) kopje koffie?

Heb je vragen over onze producten? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij zitten voor je klaar!