Saldo bestellen

Voor iedere OV-chipkaart 

We bestellen niet alleen saldo op de WijMobiel OV Budgetkaarten. We bestellen saldo voor iedere OV-chipkaart in Nederland. Saldo bestellen doen we voor één OV-chipkaart tot oneindig. Het bedrag en de frequentie van het laden bepaal jij zelf. 

app monkey still

Wanneer saldo bestellen?

Het is voor jou niet noodzakelijk om inzicht te hebben in het reisgedrag van een doelgroep. Zij hebben wel recht op reisbudget. Het reisbudget kun jij gemakkelijk en veilig bestellen. Dan kan jouw doelgroep het saldo laden op hun eigen OV-chipkaart. Cliënten die een verlofreis maken. Ex-gedetineerde die uit de gevangenis zijn ontslagen en naar huis reizen. Of een steuntje in de rug voor jouw minima doelgroep. Binnen enkele seconden staat het saldo klaar. Jij betaalt alle laadacties achteraf. En ontvangt maandelijks één factuur. Zo help je jouw doelgroep snel en makkelijk op weg

Saldo laden op drie manieren

Wijmobiel-1

Op aanvraag

Je kunt ons via een beveiligde omgeving (AVG) een lijst sturen met OV-chipkaart nummers en de reisbudgetten. Jij bepaalt wanneer wij het saldo bestellen. We zorgen er dan voor dat het saldo wordt geladen op de OV-chipkaarten. Je ontvangt van ons bericht als het saldo is geladen.

Wijmobiel-2-b

Via de WijMobiel Portal

Jij kunt via de WijMobiel Portal gemakkelijk saldo bestellen voor één of meerdere personen. Dit kan door het invoeren van het OV-chipkaart nummer en reisbudget. Of je upload een bestand als het gaat om meerdere laadacties.

Wijmobiel-3

Via de WijMobiel Shop

Op de website kan jouw doelgroep zelf gemakkelijk saldo bestellen via de WijMobiel Shop. Het afrekenen kan via de Stadspas van jouw Gemeente. Of wij kunnen op jouw verzoek giftcards uitgeven die zij kunnen inwisselen voor saldo.

Wij werken al voor

WijMobiel Animatie 08 Owl Character resized

Vragen over saldo laden?

Neem contact met ons op. We zitten voor je klaar!