Reis-tickets

Voor een enkele reis of retour

Met een Reis-ticket reist jouw doelgroep met al het openbaar vervoer gemakkelijk van A naar B. Heen en weer op een vast traject. Of alleen een enkele reis. Je bestelt een Reis-ticket eenvoudig in de WijMobiel Portal. Zo is jouw doelgroep snel mobiel. 

app monkey still
WijMobiel Animatie 06 Giraffe Character resized

Wanneer bestel je een Reis-ticket?

Hoeft jouw doelgroep niet dagelijks te reizen? Dan kun jij een Reis-ticket bestellen in de WijMobiel Portal. Een retour reis of enkele reis. Jouw doelgroep kan met een Reis-ticket al het openbaar vervoer in Nederland gebruiken. Handig voor incidentele reizen, cliënten die op verlof gaan of een sociale activiteit.

 

Elektronisch Reis-ticket

Jij bestelt een Elektronisch Reis-ticket eenvoudig via de WijMobiel Portal. Jouw doelgroep kan met het Elektronische Reis-ticket direct reizen via de WijMobiel App.

Printable Reis-ticket

Heeft jouw doelgroep geen toegang tot de WijMobiel App? Geen probleem! Jij kunt een Reis-ticket uitprinten en meegeven. Of je deelt een Printable Reis-ticket zodat jouw doelgroep het zelf kan uitprinten.

Overzicht in de WijMobiel Portal

In jouw dashboard heb jij inzage tot alle bestelde Reis-tickets. Zo heb jij altijd het overzicht.

Eén factuur per maand

Aan het eind van de maand ontvang jij één factuur met alle bestelde Reis-tickets. Je bent verlost van bonnetjes en declaraties.

Wij werken al voor

(Digitaal) kopje koffie?

Heb je vragen over onze producten? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij zitten voor je klaar!