Sociaal domein

Voor al je cliënten

Om deel te kunnen nemen aan onze samenleving is de mogelijkheid om te reizen van groot belang. Daarom helpen wij jou en je cliënten, ouderen, minima of mensen in een re-integratietraject graag op weg met onze reisoplossingen.

Sloth transparant

OV Budgetkaart

Met deze OV-chipkaart reizen jouw cliënten met al het openbaar vervoer in Nederland. Het saldo waarmee zij reizen laden wij maandelijks op de kaart.

Saldo laden

Een saldobestelling via WijMobiel staat binnen enkele seconden klaar om door de reiziger op de kaart te worden geladen. Bestel eenvoudig per stuk of in “bulk”. 

Maatschappelijke doelgroepen

Voor leer-werktrajecten, studies, sollicitaties, (mantel)zorg en sociale activiteiten is thuisblijven geen optie. Helaas is het openbaar vervoer niet voor iedereen betaalbaar, en zijn de ‘reis op rekening-oplossingen’ of het verstrekken van contant geld vaak een te groot risico voor werkgevers en organisaties.

Wij werken al voor

Binnenkort de gratis WijMobiel app voor het sociaal domein

Ben je reiziger van WijMobiel? Dan kun je binnenkort gratis gebruik maken van onze handige app. Hierin vind je jouw transacties, budgetten, kaarten en meer.

jup e1585936015702

BUDGET VOOR OPENBAAR VERVOER

OV Budgetkaart

Onze OV Budgetkaart werkt net als een OV-Chipkaart. Het saldo wordt automatisch door ons geladen. Je kiest zelf of dat met een vast of variabel bedrag per maand gebeurt. Extra reissaldo is bovendien eenvoudig bij te bestellen. Je betaalt alleen voor de gemaakte reiskosten. Zo hoeven jouw reizigers niets voor te schieten en hoeft jouw organisatie niet te werken met declaraties of contant geld.

Vanaf €3,- per maand per kaart

Pers kaart voor app met schaduw 1

Hoe werkt de OV Budgetkaart?

Kaart verstrekken

Via wijmobiel.app geef je jouw reiziger heel eenvoudig een persoonlijke of zelfs anonieme OV Budgetkaart.

Budget instellen

Je geeft de hoogte van het reisbudget aan en tot wanneer wij het budget moeten laden.

Automatisch aangevuld

Elke maand laden wij het verbruikte saldo weer bij op de kaart van de reiziger. Jij als werkgever ontvang maar 1 maandelijkse factuur.

1. Kaart verstrekken

Via wijmobiel.app geef je jouw reiziger heel eenvoudig een persoonlijke of zelfs anonieme OV Budgetkaart.

2. Budget instellen

Je geeft de hoogte van het reisbudget aan en tot wanneer wij het budget moeten laden.

3. Automatisch aangevuld

Elke maand laden wij het verbruikte saldo weer bij op de kaart van de reiziger. Jij als werkgever ontvang maar 1 maandelijkse factuur.

Saldo laden

WijMobiel is aangesloten bij TLS (Trans Link System) om op afstand saldo te kunnen laden. Dit doen wij voor mobiliteitskaarten van WijMobiel maar ook op OV-chipkaarten van consumenten. Een saldobestelling via WijMobiel staat binnen enkele seconden klaar om door de reiziger op de kaart te worden geladen.
Wij laden saldo voor onze OV Budgetkaarten, Spitsmijdingsprojecten en diverse gemeenten die minima doelgroepen voorzien van reistegoed.
Saldo kan per stuk worden besteld maar ook in “bulk”.

"Dankzij de OV Budgetkaart van WijMobiel bieden wij al onze deelnemers van 50|50 Workcenter de mogelijkheid aan om op een eenvoudige en snelle manier hun leer-werktraject te bereiken. De samenwerking met WijMobiel omschrijven wij als open, betrouwbaar en efficiënt. "
Sloth transparant
Thijmen Gijsbertsen
Manager 50|50 Flevoland Leger Des Heils

Overzicht met wijmobiel.app

Met wijmobiel.app kun je zelf werknemers, cliënten en producten beheren. Overzichtelijke, naar eigen inzicht in te richten, dashboards geven je het inzicht dat je nodig hebt. Je bepaalt zelf welke reiziger een account krijgt en welke gebruikersrechten hij heeft.

imac-vrijstaand-links

Wat kan met wijmobiel.app

De deelkaart kan makkelijk gedeeld worden door verschillende medewerkers binnen de organisatie. Handig voor tijdelijke krachten of als reserve bij verlies of diefstal. Koppel deze “anonieme” OV-chipkaart heel eenvoudig (eventueel tijdelijk) aan een reiziger.

WijMobiel maakt het je graag zo makkelijk mogelijk. Daarom krijg je van ons 99% van alle gemaakte reistransacties binnen 24 uur inzichtelijk. Zo heb jij de nodige informatie altijd bij de hand.

Zie je liever alle kosten inclusief btw? Of wil je bepaalde informatie bovenaan? Je stelt alles eenvoudig zelf in.

Iedere organisatie is anders. De een boekt kosten graag met een personeelsnummer. De ander met een contractnummer. Of zelfs iets totaal anders. Daarom bieden we verschillende maatwerkfuncties binnen wijmobiel.app. In wijmobiel.app maak je zelf extra velden aan die de gebruiker eventueel verplicht moet invullen bij de aanvraag van een kaart. Bijvoorbeeld “Afdeling”. Alle kosten die deze persoon dan maakt krijgen automatisch dit kenmerk mee. Handig!

Filter en exporteer heel makkelijk al je transacties, kaarten of personen in het exportoverzicht. We geven je de informatie die je opvraagt. Niet meer. Niet minder. Wil je tóch iets anders exporteren of liever een andere output? Laat het ons weten

Bestel en beheer heel eenvoudig al je kaarten, diensten en producten.

Is privégebruik niet de bedoeling? De afwijkend gebruik monitor geeft je het inzicht dat je nodig hebt.

Wil je meer weten over wijmobiel.app? Neem dan contact met ons op.