Zakelijk

Voor je werknemers

Voor maar €4,- per maand.

Pers kaart voor app met schaduw 1
jup e1585936015702

Zakelijk is hét meest complete reispakket

Zakelijk is hét abonnement voor de zakelijke reiziger. Met verschillende diensten zoals openbaar vervoer, OV-fiets, tanken, elektrisch laden, parkeren en Greenwheels. Alle gemaakte reiskosten ontvang je maandelijks achteraf op één btw-factuur. Dus geen declaraties meer verwerken en geen losse bonnetjes!

Alles wat je nodig hebt om te reizen

Ben je een reiziger van WijMobiel? Dan ontvang je jouw eigen mobiliteitskaart en eventueel een dongel voor elektrisch laden. En binnenkort kun je gratis gebruik maken van onze handige app.

jup e1585936015702

De voordelen van Zakelijk

Flexibel reizen met één kaart

Zakelijk is dé mobiliteitskaart voor de flexibele reiziger. Met verschillende diensten zoals openbaar vervoer, OV-fiets, tanken, elektrisch laden, parkeren en Greenwheels.

Blije medewerkers

Je medewerkers kunnen reizen hoe zij willen. Daar worden zij blij van! Dat niet alleen: je kunt je wagenpark verkleinen en draagt daar ook nog eens bij aan de reductie van CO2-uitstoot. Goed bezig dus!

Geen gedoe met bonnetjes

Alle gemaakte reiskosten ontvang je maandelijks achteraf op één btw-factuur. Weg met bonnetjes en declaraties!

Betalen voor gebruik

Dure abonnementen zijn verleden tijd en standaard reiskostenvergoedingen kunnen de prullenbak in. Wordt er niet gereisd, dan maak je ook geen kosten. Helemaal mooi.

STEL PER WERKNEMER HET MOBILITEITSPAKKET SAMEN

Alle mobiliteitsdiensten met één kaart.

Wel parkeren, maar niet tanken? Wel met de OV-fiets, maar liever geen Greenwheels? Via wijmobiel.app zet je deze diensten per medewerker eenvoudig aan of uit. Bepaal zelf waar jouw reizigers gebruik van mogen maken.

Wijmobiel metro

Openbaar vervoer

Check in en uit bij al het openbaar vervoer in NL.

Wijmobiel ovfiets

OV-fiets

Pak de fiets voor dat laastste stukje naar je bestemming.

Wijmobiel o

Greenwheels

Reserveer en open eenvoudig een Greenwheelsauto.

Wijmobiel electro tanken 1

Elektrisch laden

Elektrisch laden met groene stroom door heel Nederland.

Wijmobiel parkeer

Parkeren

Parkeren op straat, in de garage of bij P+R terreinen.

Wijmobiel auto tanken

Brandstof en meer

Tanken, carwash en autovloeistoffen afrekenen.

Wij werken al voor

Overzicht met wijmobiel.app

In wijmobiel.app kun je zelf werknemers, cliënten en producten beheren. Overzichtelijke, naar eigen inzicht in te richten, dashboards geven je het inzicht dat je nodig hebt. Je bepaalt zelf welke reiziger een account krijgt en welke gebruikersrechten hij heeft.

imac-vrijstaand-links

Wat kan met wijmobiel.app

WijMobiel maakt het je graag zo makkelijk mogelijk. Daarom krijg je van ons 99% van alle gemaakte reistransacties binnen 24 uur inzichtelijk. Zo heb jij de nodige informatie altijd bij de hand.

Zie je liever alle kosten inclusief btw? Of wil je bepaalde informatie bovenaan? Je stelt alles eenvoudig zelf in.

Alle gemaakte reistransacties kunnen eenvoudig via onze IOS en Android app, door de reiziger worden gekenmerkt als woon-werk, zakelijk of privé. Met één druk op de knop kan de reiziger de gekenmerkte transacties aanbieden aan de werkgever. De werkgever kan deze dan goed- of afkeuren. Het is ook mogelijk alles automatisch goed te keuren.

Iedere organisatie is anders. De een boekt kosten graag met een personeelsnummer. De ander met een contractnummer. Of zelfs iets totaal anders. Daarom bieden we verschillende maatwerkfuncties binnen wijmobiel.app. In wijmobiel.app maak je zelf extra velden aan die de gebruiker eventueel verplicht moet invullen bij de aanvraag van een kaart. Bijvoorbeeld “Afdeling”. Alle kosten die deze persoon dan maakt krijgen automatisch dit kenmerk mee. Handig!

We sturen jouw reiziger een email als hij of zij is vergeten uit te checken. De reiziger kan met enkele drukken op de knop de teveel betaalde reiskosten terugvragen.

In wijmobiel.app maak je heel makkelijk gebruik van kostenplaatsen en projectcodes. Je kunt ze zelf invoeren of wijzigen en koppelen aan een persoon. Alle reiskosten worden automatisch onderverdeeld.

Filter en exporteer heel makkelijk al je transacties, kaarten of personen in het exportoverzicht. We geven je de informatie die je opvraagt. Niet meer. Niet minder. Wil je tóch iets anders exporteren of liever een andere output? Laat het ons weten

Bestel en beheer heel eenvoudig al je kaarten, diensten en producten.

Wil je meer weten over wijmobiel.app? Neem dan contact met ons op.