Deelkaart

Anonieme Zakelijke OV-chipkaart

Vanaf €2,- per maand

ddddddd

Wat is een deelkaart?

De Deelkaart is een anonieme zakelijke OV-chipkaart. Met een Deelkaart reizen jouw medewerkers met al het openbaar vervoer in Nederland.

 

De Deelkaart wordt via de WijMobiel portal toegewezen aan een medewerker. Gemaakte reiskosten worden direct onderverdeeld bij de juiste reizigers. 

 

Eventueel kun je extra instellingen toepassen zoals een kostenplaats of projectcode naar keuze.

Anonieme zakelijke OV chipkaart

Al het OV in Nederland

Jouw reiziger kan met al het openbaar vervoer in Nederland reizen.

Direct reizen

Nieuwe of tijdelijke medewerker? Jouw medewerkers kunnen direct beginnen met reizen. Daarnaast heb je geen lange aanvraagprocedure voor een nieuwe OV-chipkaart.

Geen gedoe met bonnetjes

Alle gemaakte reiskosten ontvang je maandelijks achteraf op één btw-factuur.

Geen zwervende OV-kaarten

Met de Deelkaart heb je altijd inzicht wie welke kaart in bezit heeft en wanneer deze weer moet worden ingeleverd.

Wil je meer weten over de Deelkaart?

Wij werken al voor

Overzicht met de WijMobiel portal

In de online Portal van WijMobiel kun je zelf reizigers, producten en diensten beheren. Overzichtelijke, naar eigen inzicht in te richten, dashboards geven je het inzicht dat je nodig hebt. 

imac-vrijstaand-links

Wat kan je met de WijMobiel portal?

WijMobiel maakt het je graag zo makkelijk mogelijk. Daarom krijg je van ons 99% van alle gemaakte reistransacties binnen 24 uur inzichtelijk. Zo heb jij de nodige informatie altijd bij de hand.

Zie je liever alle kosten inclusief btw? Of wil je bepaalde informatie bovenaan? Je stelt alles eenvoudig zelf in.

Alle gemaakte reistransacties kunnen eenvoudig via onze IOS en Android app, door de reiziger worden gekenmerkt als woon-werk, zakelijk of privé. Met één druk op de knop kan de reiziger de gekenmerkte transacties aanbieden aan de werkgever. De werkgever kan deze dan goed- of afkeuren. Het is ook mogelijk alles automatisch goed te keuren.

Iedere organisatie is anders. De een boekt kosten graag met een personeelsnummer. De ander met een contractnummer. Of zelfs iets totaal anders. Daarom bieden we verschillende maatwerkfuncties binnen de WijMobiel portal. In de portal maak je zelf extra velden aan die de gebruiker eventueel verplicht moet invullen bij de aanvraag van een kaart. Bijvoorbeeld “Afdeling”. Alle kosten die deze persoon dan maakt krijgen automatisch dit kenmerk mee. Handig!

We sturen jouw reiziger een email als hij of zij is vergeten uit te checken. De reiziger kan met enkele drukken op de knop de teveel betaalde reiskosten terugvragen.

In de portal maak je heel makkelijk gebruik van kostenplaatsen en projectcodes. Je kunt ze zelf invoeren of wijzigen en koppelen aan een persoon. Alle reiskosten worden automatisch onderverdeeld.

Filter en exporteer heel makkelijk al je transacties, kaarten of personen in het exportoverzicht. We geven je de informatie die je opvraagt. Niet meer. Niet minder. Wil je tóch iets anders exporteren of liever een andere output? Laat het ons weten

Bestel en beheer heel eenvoudig al je kaarten, diensten en producten.

Wil je meer weten over de WijMobiel Portal? Neem dan contact met ons op.