Logo van Probeerpas

Probeerpas

In regio Haaglanden, Rotterdam, Rijnland en Drechtsteden is de Probeerpas een groot succes. Hiermee laten aangesloten werkgevers hun werknemers twee keer vier weken lang kosteloos met het openbaar vervoer reizen. Het doel: sneller, groener en goedkoper reizen.

Kosteloos aanvragen

Om werkend Nederland het openbaar vervoer te laten ervaren is in inmiddels in verschillende regio’s de Probeerpas in het leven geroepen. Via Probeerpas.nl en Way2go.nl kunnen werknemers en werkgevers uit regio’s Haaglanden, Rotterdam, Rijnland en Drechtsteden de Probeerpas makkelijk en kosteloos aanvragen. Belangrijke voorwaarde is dat de werknemers minimaal drie keer per week met de auto reizen en hierdoor helaas ervaring hebben met de drukke spits. Dankzij de Probeerpas kunnen ze het openbaar vervoer uitproberen en kijken welke voordelen dit voor hen meeneemt. Twee keer vier weken lang kosteloos dus.

Zo werkt het

WijMobiel zorgt er voor dat de deelnemers niet alleen de gratis pas met reistegoed krijgen, maar ook een individueel reisadvies op maat. Voor vragen en onduidelijkheden kan iedereen bij de helpdesk terecht. Blijkt dat de Probeerpas na één maand in de smaak valt? Dan kan deze nog eens kosteloos met vier weken worden verlengd. Vervolgens kijken we samen met de betrokken werkgever hoe we ervoor kunnen zorgen dat enthousiaste werknemers ook in de toekomst met het ov blijven reizen. Op die manier werken we samen niet alleen aan minder fileleed, maar ook aan een groenere manier van reizen.

Hét alternatief in de spits.

WijMobiel Animatie 08 Owl Character resized

Wil je meer weten over
onze diensten?

Onze Servicedesk staat voor je klaar!