uaf uitgelichteafbeelding 1

Stichting voor Vluchteling-Studenten

Het UAF zet zich in voor de ontwikkeling en integratie op de arbeidsmarkt van gevluchte studenten en professionals. WijMobiel helpt de stichting hierbij.

Aanleiding

Voor vluchtelingen blijft het lastig om een opleiding te volgen én een baan te vinden op hun eigen niveau. Hier probeert het UAF verandering in te brengen. Dit doet de stichting niet alleen door deze groep te adviseren en motiveren, maar ook door reiskosten te vergoeden. Dat helpt de vluchtelingen ontzettend. Om dit alles als stichting vol te houden, is inzicht hebben in het reisgedrag en grip houden op de gemaakte reiskosten dan ook van groot belang.

Reisoplossing

De OV Budgetkaart is voor het UAF en zijn studenten en professionals de perfecte oplossing. Dankzij deze OV-chipkaart krijgen studenten en professionals via de stichting een gelimiteerd reisbudget. Dit is alleen bruikbaar voor reizen met het openbaar vervoer. Ook wordt het budget vooraf bepaald en is het dekkend voor te maken studiereizen. Daarbij geeft WijMobiel nog eens 15% korting over de dalreizen bij NS, omdat studenten veel in de daluren reizen. Verder heeft de stichting via WijMobiel.app zelf inzicht en controle over budgetten en het reisgedrag van studenten en professionals.

WijMobiel Animatie 08 Owl Character resized

Wil je meer weten over
onze diensten?

Onze Servicedesk staat voor je klaar!