klm uitgelichteafbeelding

KLM Cityhopper

KLM Cityhopper voert een groot deel van de Europese vluchten uit en KLM Inflight Services verzorgt voor ongeveer 8000 vliegende collega’s alle logistiek die bij een vlucht komt kijken.

Aanleiding

Tijdens het reisverlof in Nederland moet het personeel van KLM Cityhopper en KLM Inflight Services uit Engeland en Azië zich kunnen verplaatsen rondom Schiphol. Denk dan aan een bezoek aan steden in Nederland en reizen naar hun hotel. Omdat dit KLM-personeel geen Nederlands rekeningnummer heeft, kunnen zij geen OV-chipkaart aanvragen. En door de grote in- en uitstroom van personeel is het voor KLM onmogelijk om voor al het personeel OV-chipkaarten aan te vragen en te beheren.

Reisoplossing

WijMobiel heeft in samenwerking met KLM een op maat gemaakt aanvraagformulier ontwikkeld. Iedere werknemer die in dienst komt van KLM vult het online aanvraagformulier in, zodat WijMobiel persoonlijke OV-chipkaarten kan maken. Wij laden op deze OV-chipkaarten het Jaar Abonnement Schiphol (JAS) waarmee werknemers op en rondom Schiphol kosteloos kunnen reizen. De OV-chipkaarten kunnen worden opgehaald op Schiphol. Zo kan het personeel na de landing meteen zonder moeite verder reizen.

WijMobiel Animatie 08 Owl Character resized

Wil je meer weten over
onze diensten?

Onze Servicedesk staat voor je klaar!