Eastman Chemical

Eastman is een chemiebedrijf en produceert ruim 80 verschillende harsen die worden toegepast in de kleefstoffen-, rubber- en kauwgomindustrie.

Aanleiding

Op de nieuwe locatie van Eastman waren niet genoeg parkeerplaatsen voor al het personeel. Zij zochten daarom naar een reisoplossing om hun medewerkers op een andere manier te kunnen laten reizen dan met de auto. Voor degene die echt geen andere optie hebben dan de auto, wilden ze graag een parkeerplaats in de buurt van het kantoor.

Reisoplossing

WijMobiel heeft voor iedere werknemer een persoonlijk reisadvies gemaakt op basis van tijd, geld, CO2-uitstoot en calorieverbranding. Aan de hand van dit advies konden medewerkers het openbaar vervoer en de E-bike proberen. Voor de medewerkers waar het advies auto uit kwam, hebben wij de dienst parkeren in Q-park toegevoegd. Als er op eigen terrein geen parkeerplek beschikbaar is, kunnen zij in de Q-park naast het kantorenpand parkeren. Dit kan zonder voorschieten en declareren van de parkeerkosten. Op deze manier kan Eastman hun medewerkers voorzien van een flexibele parkeerplek en betalen zij alleen voor het gebruik. Zo hoeven er dus geen extra dure parkeerplekken aangeschaft te worden en kunnen medewerkers flexibel reizen.

WijMobiel Animatie 08 Owl Character resized

Wil je meer weten over
onze diensten?

Onze Servicedesk staat voor je klaar!