shutterstock 380437276 e1562675849361

Met de mobiliteitskaart bespaar je op administratiekosten

Wist je dat de besparing op administratiekosten één van de meest genoemde voordelen van mobiliteitskaarten is? Het scheelt namelijk een hoop tijd en geld. Hoe dat komt lees je hier.

Controle over mobiliteitsbudget, reiskostenvergoeding en reisgedrag

Als je voor een mobiliteitskaart kiest, krijg je vaak een overzicht van alle gemaakte reiskosten per reiziger. Zo heb je de volledige controle over het mobiliteitsbudget, de reiskostenvergoeding en inzicht in het reisgedrag van je werknemers.

Alles op één factuur

Dat niet alleen: alle kosten komen iedere maand overzichtelijk op één factuur. De factuur is direct geschikt voor de teruggave van de btw. Bovendien kun je alle facturen inzien en downloaden.

Geen losse declaraties

Door het gebruik van een mobiliteitskaart ben je als werkgever én werknemer voorgoed verlost van gedoe met bonnetjes. De medewerkers hoeven namelijk geen aparte declaraties meer in te leveren en niets meer voor te schieten. Voor iedereen een verbetering dus.

Zakelijk of privé gemaakte reiskosten

Verder kunnen transacties vaak als zakelijk of privé gemarkeerd worden. Ook handig als je ZZP’er bent aangezien alle zakelijke reiskosten die je maakt aftrekbaar zijn.

Voordelen voor werkgever en werknemer

Met een mobiliteitskaart heeft niet alleen de werknemer meer gemak en voordelen, maar jij ook als werkgever. Doordat transacties overzichtelijk zijn bespaar je een hoop tijd en dus geld. Bovendien behoud je zo altijd het overzicht. Handig!

Wil jij ook profiteren van de voordelen van een mobiliteitskaart? Klik dan hier.